19 oktober 2018

Ik voelde me moe en gebroken.Ik sliep nooit de hele dag door
Ik ging starten met sunrider
1 zakje fortune delight en 1 zakje nuplus per dag
na 10 dagen voel ik me als herboren 
ik slaap beter heb energie voor 10 ,ga weer sporten en mijn huid ziet er veel mooier uit

A uit zwaagdijk

24 aug 2018
Exceem

Ik heb al vanaf mijn puberteit last van eczeem (nu ben ik 45). Soms was mijn huid wat rustiger, maar heel vaak had ik last van heftige jeuk en  roodheid. Dit vroeg heel veel energie van me, ook omdat ik er vaak snachts niet van kon slapen. Daarnaast maakte het me heel onzeker. Ik voelde me doorgaans niet lekker in mijn lijf.
Ik heb heel veel geprobeerd, zowel regulier als alternatief, en had het een beetje opgegeven dat ik er ooit van af zou komen.
Ik ben shiatsu therapeute en een aantal jaren geleden raakte ik geïnteresseerd in Sr kruidenvoeding. De filosofie van Sr sprak me heel erg aan en het leek me een mooie aanvulling voor in mijn praktijk. Maar voordat ik het zou gaan aanbieden aan mijn klanten wou ik het eerst zelf uitproberen. Echter dat het zo veel effect op mij zou hebben had ik nooit gedacht! Nu 3 jaar later heb ik veel meer energie en mijn huid is zo goed als eczeem vrij. Ook mijn allergieën zijn veel minder heftig geworden. Van mijn hooikoorts en katten allergie heb Ik nauwelijks nog last. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik hier mee ben! Zo fijn dat ik het vertrouwen weer terug heb in mijn lichaam en haar zelfherstellende vermogen.
L   uit Assen

6 juli 2018
Ik gebruik de  basisproducten nu een maand en voel me er goed bij maar ik kreeg wat las van exceemplekken met jeuk
Ik deed er sunbreeze  balsem en hand en bodylotion op dit helpt erg goed!Hier ben ik heel blij mee.

 
  6 april 2018
Had heel veel last van vermoeidheid, vermoeide ogen daardoor geen goed zicht. Met de week werd ik energieker. Het zicht werd elke week beter. Mijn spieren werden soepeler. En als ik een 5 km liep was het laatste eind vermoeiend, nu heb ik het gevoel of ik nog moet beginnen. Dus een wereld van verschil.


Ervaringen op de site van paul jensen http://jensenleadership.com 
23 mei 2017
Ik ben Milly  uit heerhugowaarden werk in de zorg waarbij ik dus heel vaak mijn handen was.
Ik had last van scheurtjes/diepe kloven bij mijn vingernagels wat heel pijnlijk was
Ik kreeg het advies om elke dag mijn handen te wassen met sunrider zeep en daarna  in te smeren met sunrider hand en bodylotion en snachts in te smeren me sunbreeze balsem. Na 3 dagen was de pijn al een stuk minder
Het was ongelooflijk na een week waren alle klachten over,geen kloven meer en geen pijn meer!
Wat een zegen!
De sunrider producten zijn zo bijzonder en  ook nog eens heel zuinig in gebruik
Note: Ik had me niet gerealiseerd dat verkeerde zepen en hand en bodylotion mijn huid zo kapot konden maken
Voortaan gebruik ik de sunriderzeep en body lotion!


29 april 2017

Ik gebruik de basisproducten van Sunrider en ben er heel blij mee.
Wat ik gebruik per dag is:1 zakje nuplus,1 zakje fortune delight, sunny dew en om de dag 1 zakje quinary .
Ik voel me veel fitter. Na een dag werken voel ik me lang zo moe niet meer!
Door stress had ik  een veel te hoge bloeddruk 280 /170 Wat uiteraard heel gevaarlijk is.
In het verleden heb ik dit ook gehad en ben toen dagen in coma geweest.
Ik ben toen naast de basisproducten 3x 1 ese en  3 x 1 lifestream gaan gebruiken.
Mijn bloeddruk was na 3 weken 120/95 ongelooflijk en ik heb geen dikke handen meer.
Als ik toch wat vermoeid ben en nog moet auto rijden, gebruik ik wat sunbreeze olie in mijn nek zodat ik allerter blijf. Dit helpt me heel goed.
Ik ben heel blij dat sunrider op  mijn pad is gekomen!
 
Mijn zoon had een burned out ging  de nuplus gebruiken en ese en top. Na een maand kon hij weer zijn werk hervatten.
Ook hij is er heel blij mee.

Milly uit Heerhugowaard



20 januari 2017
Mijn huid is mijn gevoelige plek. Als ik iets verkeerds eet, last heb van stress dan is dat gelijk te merken aan mijn huid. Het uit zich in eczeem. Veel jeuk, rode plekken, open plekken. Je word er niet vrolijk van. Ik ben jaren op zoek geweest naar een fijn product om op mijn huid te smeren. En natuurlijk de oorzaak aan te pakken. Want als je niet slaapt van de jeuk, je sociale leven eronder lijd dan doe je er alles aan. Zo ging ik van therapeut naar therapeut. Miljoenen uitgegeven aan behandelingen, regulier en alternatief, en allerlei cremes.. Niks hielp. Zelfs pure kokosolie kon ik niet verdragen. Je zou denken smeer er dan niks op. Maar ook dat kon niet. Dan voelde het echt alsof mijn huid scheurde. 
Toen kwam ik Marga tegen met Sunrider producten. En ook hier ging ik mee aan de slag. Ongelooflijk maar waar, mijn huid ging prima op de hand en body lotion. Wat een heerlijk gevoel was dat. Je insmeren, geen jeuk hebben daarna en ook echt voelen dat je huid gevoed word. Ik ben met veel meer producten aan de slag gegaan en mijn huid is nu super gaaf. Geen last meer van eczeem. Ook op mijn gezicht smeerde ik altijd hand en body lotion. Ik ben van lekker makkelijk :) Toen ik Andrea Langer hierover sprak vond zij toch echt dat ik mijn gezicht moest gaan reinigen. Dus ik een proefpakketje aangeschaft voor het reinigen van je gezicht. Heb ik de eerste week toch weer met een enorm rood en droog hoofd rond gelopen. Ik was echt diep aan het reinigen. Nu maak ik regelmatig mijn gezicht schoon en dat voelt heel fris. Ben enorm blij dat ik toen aan de slag ben gegaan met de producten van Sunrider. Het heeft mijn leven positief veranderd. 
Nikki v Wijk



30 nov 2016
In het begin was ik wat huiverig om ander soort huidverzorgingsset aan te kopen maar wat een geweldig resultaat
en ik wil niet meer zonder. De Kandesn bevat 4 stappen:
Stap 1:
De reinigingscreme is krachtig en ideaal voor het verwijderen van make-up.
Stap 2:
De milde reinigingscreme reinigt nog dieper en verwijderd al het vuil en reinigt de porien.
Stap 3:
De Adstringent bevat geen alcohol en de huid ziet er dan al beter uit, het verkoelt en kalmeert de huid en helpt de
bloedcirculatie te bevorderen. Het resultaat is dan al te zien.
Stap4:
De Deep Moisture laat de huid stralen, deze creme helpt de huid gezond te houden, het bevat avocado-olie, vitame A en D en
is rijk aan antioxidanten en jojoba-olie.
Na deze 4 stappen ben je klaar voor de dag, complimenten krijg ik keer op keer, dit product is echt een aanrader.
 
Waar ik ook zeer tevreden over ben zijn de kruiden ( in een zakje) zoals Fortune Delight, heerlijk om koud te drinken en elke dag maak ik een kan met deze kruidendrank. Het is zeer geconcentreerd, de hoge concentratie is bij al de producten van Sunrider en dat is de kracht, ik voel me  fitter en  het geeft  me extra energie, kortom ook een aanrader.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Hannah
Medemblik
 


TEEK AWAY (met Sunbreeze) juni 2016
 
Nu de teken weer volop aanwezig zijn is onderstaand verhaal heel interessant.

Tijdens een weekend kamperen, schrok mijn dochter opeens, omdat zij dacht dat er een kleine spin op haar zat, en die haar had gebeten.
Na een inspectie door mij, bleek dit een teek te zijn, deze had zich al in haar huid ingekapseld.
Ik zocht in mijn kampeerspullen en in mijn medicijndoos, maar ik vond niets om de teek te verwijderen.
Snel moest ik iets verzinnen om mijn dochter zo snel mogelijk van deze teek te bevrijden. Mijn oog viel plotseling op een flesje Sunbreeze.
Ik gebruikte het altijd voor mijn verkoudheid, maar nu wist ik dat ik deze Sunbreeze ook kon gebruiken om de teek bij haar te verwijderen.
Toen ik het flesje opende en ik eraan rook, wist ik dat de teek deze geur absoluut niet fijn zou vinden.
Ik strooide een paar druppels op de teek en keek er een paar minuten naar om te kijken of de teek los zou laten.
Tot op dat moment heb ik nooit een teek zo zien verschrompelen en toch proberen weg te komen.
Het duurde twee minuten om te zien hoe snel hij verdween.
Als de teek is ingebed in de huid, is het heel moeilijk om hem in z'n geheel eruit te krijgen. Meestal blijft het kopje nog in de huid zitten, met alle gevolgen van dien.
Ik hoefde me geen zorgen te maken, met Sunbreeze ging de verwijdering heel gemakkelijk.
 
Nadien heb ik de huid van mijn dochter nog eens ingewreven met Sunbreeze, omdat het ook een anti bacteriële/virale werking heeft.
 
Vandaag, is mijn dochter weer een gelukkige kampeerster!
 
Olivia Merrick
Kansas


Ria Zuidema juni 2016
In december vorig jaar kwam ik aanraking met SUNRIDER producten bij een creatieve middag ergens in een klein dorpje. Marga heeft mij toen een aantal producten laten ervaren. Ik vond het bijzonder en krachtig.
Nieuwsgierig over de producten, heb ik afgelopen April een afspraak met Marga gemaakt. Ik vond het erg interessant ,ook omdat ik zelf veel met voeding bezig ben.  ( bakken zonder suiker).
Het voelde goed ,ook omdat ik had aangegeven de laatste tijd inwendig Mat te voelen en last had van IJzer tekort.
Het basis pakket geprobeerd en binnen een paar dagen kwam er weer kleur op mijn wangen, voelde mij meer  in het hier en nu staan. Het ging allemaal makkelijker, veel meer energie en plezier.
Omdat ik de producten toch wel duur vond ben ik even gestopt maar al snel voelde ik mij van binnen weer matter worden en miste ik de thee en de Quinary.
Nu ben ik weer begonnen en voel alles weer stromen. Ik neem een kleine hoeveelheid van de Fortune delight ,van de Quinary en van de thee maak ik 2 liter zodat de prijs heel erg mee valt.
Maar, wat het met je doet, is veel meer waard.
Het maakt dat alles weer in balans komt.
Bedankt Marga!



Linda Stam April 2016
In december ben ik in contact gekomen met Sunrider en ben gestart met een maandpakket :nuplus,quinary,fortune delight en sunny dew
Al heel snel had ik resultaat, voelde me heel energiek en dat ondanks de decemberdrukte in mijn kapsalon.
Ik  had altijd elk jaar  last van hooikoorts.Nu het weer pollentijd is moest  ik altijd flink aan de medicijnen om het een beetje dragelijk te maken. Tot op heden heb ik nog geen last van niesaanvallen en andere klachten. Wat heerlijk!!!
Ik ga zeker door want ik wil nooit meer last van allergie en onrust in mijn lijf hebben.
 


Adelheid v Germain febr 2016
3 jaar geleden kreeg ik  erge  reumatische klachten. Ik gebruikte heel veel ontstekingsremmers en zelfs hele zware chemo spuiten, waar ik  allergische reactie op kreeg oa. vreselijke blaren op mijn  huid. Ik ben ayurvedische medicijnen gaan gebruiken waar ik wel van opknapte maar had nog steeds pijn.
Een half jaar geleden ben ik begonnen met sunrider producten.
Daar ik heel gevoelig ben gebruikte ik weinig maar had toch heel snel effect. Ik gebruikte per dag:
½ nuplus,½ zakje vitadophilus,1 capsule quinary,1/2 zakje calli, 1/2 zakje fortune delight.
Binnen 2 weken voelde ik me veel beter. In overleg met de reumatoloog ging ik de medicijnen afbouwen.
Ik gebruik nog een minimale hoeveelheid aan medicijnen. De internist is echt verbaast hoe goed het met me gaat en wil alles over de Sunriderproducten weten. Ook anderen zien een groot verschil aan me.
Omdat ik me veel beter voel vind ik het heel fijn om met anderen te delen.


 Esther Keizer Sept 2015
Ik gebruik Sunrider nu 1,5 maand en ben begonnen met Cali, Fortune Delight en Nu Plus.
Dit had ik gekocht bij een presentatie.
Daarna bedacht ik dat ik ook de Quinary nodig had voor het beste resultaat, dus heb ik dat besteld en
aangezien ik enthousiast was geworden van Liesbeth mijn (upline?) vond ik eigenlijk wel dat ik ook
wel I.B.O er kon worden.
Daarna ben ik aan de slag gegaan met kruidendrank, voeding en de super kruiden mix Quinary.
Ik werd wel iets moe maar ophopingen van vuil o.a in nek, schouders en armen waar eerst bultjes zaten
die keer op keer dat ik ze masseerde wel even weg waren maar al jaren terug kwamen,die waren als
sneeuw voor de zon weg. Ik heb dus geen bultjes mee, ongelofelijk en dus ook geen pijnlijke armen meer.
Verder ben ik helderder in mijn hoofd en wordt niet meer zo snel geïrriteerd.
Ook ben ik nu eerder ongesteld geworden ik was misschien nog maar 4 keer in een jaar ongesteld ik
dacht dat ik al in de overgang was. Ik ben pas 44 best vroeg om in de overgang te zijn  vond ik zelf, ik ben nu een maand na het
gebruik van Sunrider weer  ongesteld geworden.
Al met al voel ik me weer jonger en vitaler en heb ik weer zin om nieuwe dingen te gaan ondernemen leuk!
Wie wil dat nou niet! En omdat ik er zelf zo blij mee ben vind ik het geweldig om met anderen te delen.
Een sunige groet van Esther 
 

Sunbars en thee
Ik ben erg blij met de sunbars van Sunrider. Als ik even een energietekort heb omdat ik mijzelf de tijd niet gun om wat te eten, pak ik een reep en binnen een mum van tijd is mijn energie weer in balans. Ook een aanrader zijn de thee-soorten van Sunrider. Heerlijk verfrissend en super gezond.
Annemarie Wiering www.thetravelclub.nl/annemariewiering

 
 

Quinary
Ik was een tijd gestopt met Quinary omdat ik het wat prijzig vond dus alleen met de thee was doorgegaan. Nu zag ik vorige week nog een halve pot staan en dacht ik kan wel wat energie gebruiken en er kunnen ook wel wat winter kilo's af! Dus ik ben al weer een week aan het slikken 2 capsules per dag en ik bloei helemaal op! + dat ik een kilo kwijt ben in één week. Geweldig he, na 2 dagen voelde ik het gebeuren het is gewoon super. 
JB


Sporters
Mijn ervaringen met sunriderprodukten:
Ongeveer een half jaar geleden kwamen de sunriderprodukten op mijn pad.
Ons gezin bestaat uit vijf personen.
Mijn man en de kinderen zijn gedreven sporters.
Hun passie ligt voornamelijk bij het wielrennen, en mountainbiken.
 
De sunriderprodukten die ze gebruiken, als ondersteuning voor het beoefenen van hun sport zijn:
Nuplus:Voor een zware training of wedstrijd wordt een zakje nuplus vermengd met bijv. yoghurt of brinta.
Sunbar:Een voedzame reep voor tijdens, of na de training, of wedstrijd.
Fortune delight thee:Thee voor onderweg in de bidon.
 
Wat ik van mijn man en kinderen hoor:
Ik ben minder snel vermoeid.
Minder vermoeide, pijnlijke spieren door de snellere afvoer van afvalstoffen.
Ik ben sneller hersteld.
Ik voel me vitaler, ook na een intensieve training.
 
Als ouder vind ik het belangrijk om de kinderen producten ter ondersteuning aan te bieden op een verantwoorde manier. Producten zonder chemische toevoegingen en 100% veilig voor het lichaam dus zonder negatieve bijwerkingen.
 
Zelf ben ik opgestart met het gebruik van sunny dew. De stevia druppels hebben het gebruik van suiker binnen ons gezin drastisch verminderd.
Het is even omschakelen, maar sunny dew vind ik een perfecte vervanger voor suiker.
Zelf ervaar ik, dat mijn gewrichten soepeler zijn geworden door het vermijden van het zelf toevoegen van suiker en het gaan gebruiken van stevia druppels.
 
De quinary kruiden helpen me om mijn balans te behouden en te verbeteren.
Mijn ervaring is, dat ik me sterker voel, ik laat me niet snel uit het veld slaan.
 
Met het gebruik van de reinigende callithee en de fortune deligt, merk ik, dat mijn concentratievermogen is verbeterd en mijn huid voelt zachter. Als goede bijwerking ervaar ik dat ik minder behoefte heb aan koffie, terwijl ik een stevige koffiedrinker was.
 
Sjaak, Marjolein, Moniek, Sjoerd en José Bakker
 



Burned out
Eind vorig jaar ben ik via Marga met Sunrider producten in aanraking gekomen.
Herstellende van een Burn out had ik allerhande producten en voedingssuplementen  geprobeerd om me beter te gaan voelen maar zonder resultaat.
Tot ik ben begonnen met de Calli thee, daarna de vitashake en Quinary.  Alleen al door het drinken van de Calli thee merkte ik al na een week dat ik me wat opgewekter voelde. Met de andere producten merk ik dat ik beetje bij beetje mijn energie weer terugkrijg.
Nu na 7 weken ben helemaal overtuigt dat dit te danken is aan de Sunrider producten.
Bedankt Marga, ik ben blij dat ik je tegen ben gekomen!
Groetjes Sheba


Femmy V uit Blokker Bij een van de hondjes ontdekten we onlangs vlooien.We hebben haar gewassen met hondenshamoo gemengd met Groente en fruitspoeling van Sunrider.Dit hebben we een kwartiertje laten inwerken. Hierna waren de vlooien dood.Ze is nu weer heerlijk fris en vlovrij.


P uit Egmond Binnen
Ondanks heeft een boer de groente en fruitspoeling van Sunrider uitgeprobeerd op zijn koeien.
Omdat ik zo vol enthousiasme mijn verhaal vertelde over de spoeling hoe goed hij wel niet is,en waar je hem allemaal wel voor kunt gebruiken.
Hij vertelde dat het moeilijker wordt om bij de dierenartsen antibiotica te bestellen want ze willen dat er minder wordt gebruikt,hij zoekt dus naar een natuurlijke oplossing.
Ik heb mijn flesje groente en fruitspoeling gegeven zodat hij  het kon uitproberen op de uierontstekingen en misschien zelfs later bij de baarmoederontstekingen die ook wel voorkomen bij koeien.
Hij was wat sceptisch maar ja als hij het niet probeerde dan zou hij het nooit weten.
Hij heeft het geprobeerd bij de uierontsteking van een  koe.
Na een paar dagen was de ontsteking over. Hij dacht eerst aan toeval,maar hij heeft het bij  meerdere koeien gedaan en het hielp echt!
De boer gebruikte het ook bij een koe met baarmoederontsteking, en ja hoor ook daar hielp het bij.
Bij 1 koe was de ontsteking zwaarder dan gedacht maar de volhouder wint,3 dagen kreeg de koe de spoeling ingespoten en ook dit hielp, de ontsteking was weg.
De boer was verrast en super blij en gebruikt nu standaard de groente en fruitspoeling bij zijn koeien als ze deze problemen hebben
Gebruiksaanwijzing:
Hij gebruikt een grote injectie spuit en daar doet hij 2 pompjes(van bijvoorbeeld een lege handzeep fles)groenten en fruitspoeling in en vult het aan met water en spuit dit in de uier of de baarmoeder van de koe.
Ik vind het heel leuk dat hij zo enthousiast is  over de groente en fruitspoeling
Wij gebruiken het al jaren  in mijn gezin en bij de hond en het paard.
We hebben bv splinters  uit de hondenpoot gekregen door er groenten en fruitspoeling erop de doen, en mok verdween bij het paard
Een hondenbeet gelijk behandeld met groeten en fruit,ontstekingen in de mond  hebben we ermee gespoeld.
Wondjes worden ermee behandeld,en puistjes in het gezicht gaan er van weg.
Een zwelling op een paardenbeen hebben we er mee behandeld, dit  verdween en ik kan zo nog wel heel lang doorgaan ,ik kan alleen maar zeggen:
Het is wonderspul die groente en fruitspoeling van Sunrider...net zoals de rest van de producten van Sunrider

 
Kelly Arend dec 2013
Ik ben met  fortune delight begonnen 1 zakje per dag en na een week was ik al 5 kg afgevallen. Ik dronk heel veel frisdrank en ben dit gaan vervangen door de fortune delight. Ik ben lichter geworden voel me veel energieker en heel fris in mijn hoofd, ook denk ik dat mijn concentratie erop vooruit gegaan is ik heb meer rust in mijn lijf. Ik gebruik nu ongeveer een half jaartje sunrider en ben meerdere producten gaan uitproberen. Mijn gewicht gaat nog steeds omlaag niet zo snel als in het begin maar ben nu 12 kg kwijt en met een heel goed gevoel in mijn lichaam en eigenlijk allemaal met de toevoegingen van de sunriderproducten!



Diane Bosch 26 oktober 2013
Ik heb een pedicure praktijk in Wognum en baalde dat ik mijn werk steeds moeilijker kon doen vanwege spierdystrofie. Ik had veel pijn, was veel  moe , kon mijn kinderen niet optillen,en mijn werk uitvoeren werd steeds pijnlijker. Ik was nog maar 31 jaar en vroeg me af hoe dit verder moest. Er kon niks aangedaan worden.
Ik begon met de basisproducten van Sunrider ,nuplus quinary,fortune delight en de joi. Binnen 10 dagen had ik geen pijn meer en kon alles weer. Dit was een ongelooflijke ervaring voor me.
Ik ben heel blij dat het op mijn pad is gekomen,en blijf het zeker gebruiken




Femmy Vercouteren-Pool
Juli 2013
Ervaring met Suntrim plus
Sinds anderhalve week gebruik ik Suntrim plus (3 capsules voor de maaltijd).
Wat ik merk: ik heb minder honger, eet minder, en de suikerspiegel blijft beter in balans. Hierdoor slaap ik ook weer beter door.



Femmy Vercouteren-Pool
mei 2013
Mijn ervaring met Suncare van Sunrider.
Reeds lange tijd (14 jaar) gebruiken wij thuis o.a. Suncare (Stevia) van Sunrider. Naarmate er meer soorten Stevia-zoetmiddelen op de markt kwamen, ben ik die ook gaan uitproberen. Wat mij is opgevallen aan de nieuwe producten op de markt, is dat mijn suikerspiegel hier juist meer door ging schommelen. Met Suncare van Sunrider heb ik dat niet niet.
Daarnaast heb ik ook het pure groene verpulverde blad uitgeprobeerd, maar na verloop van tijd word ik hier misselijk van en gaat het me tegenstaan. De stevia van Sunrider Suncare, doet dat niet en houdt de suikerspiegel naar mijn idee het meest stabiel. Dr. Chen weet volgens mij  heel goed waar hij mee bezig is, met de manier waarop hij de Stevia bewerkt. En dat is voor mij iedere keer bij elk product van Sunrider eigenlijk weer overduidelijk, Sunrider is Simply the Best!
 
Suzan Vlaar ( 23 jaar ) 
April 2013 
 
Sinds 14 februari zit ik overspannen thuis. Dit begon met griepklachten maar   dit  was  na een aantal weken  nog  steeds niet over . De  vermoeidheid bleef en ik sliep   12 tot 15 uur per dag. Half maart moest ik naar de bedrijfsarts die de vermoeidheidsklachten wilde bespreken en concludeerde dat ik veel symptomen heb van overspannenheid ( concentratieproblemen, geheugenverlies, stemmingswisselingen, hoofdpijn enz,). Vanaf dat moment moest er bloed worden geprikt om uit te sluiten of er pfeiffer in mijn bloed zat of dat suikerziekte aan de orde was. Dit was niet het geval! Vanaf dat moment wilde ik me snel weer energiek voelen zodat ik weer dingen kon ondernemen i.p.v. van op de bank zitten en me vervelen.   Ik nam  3 maal daags 1 zak  Nuplus, 3 x 10 capsules Quinary, 3 x 1 capsule van Top, Joi en Ese, daarbij dronk ik veel Fortune Delight. Na 7 dagen had ik bijna geen extra slaap meer nodig en kon   ik s'ochtends op tijd opstaan en zelfs  energiek   de dag beginnen. Ik had de weken ervoor niet kunnen bedenken om even de buitenlucht in te gaan , ik was daar  veel te moe voor,  maar   na  een  week intensief Sunrider gebruik had ik zin  om te gaan fietsen .
 Ik begon met een ritje naar de supermarkt,  en bouwde dit met weinig moeite   naar  18 km  fietsen. Ik ben heel blij dat ik op deze manier  weer opnieuw de  geweldige kracht van Sunrider producten heb kunnen ervaren! Ik gebruik al heel wat jaren Sunrider,  maar door deze ervaring ben ik de producten nog meer gaan waarderen!  De Top, Joi en Ese blijf ik intensief gebruiken omdat mijn hoofd nog wel moeite heeft met dingen onthouden en concentreren maar is natuurlijk al veel beter geworden sinds ik de capsules gebruik.  
En uiteraard  word de oorzaak van het overspannen zijn  ook aangepakt

Terese v Raan
April 2013

Sinds juni 2012 gebruik ik  Sunriderproducten Ik ben begonnen met 1/2 zakje fortune delight en ½ zakje nuplus per dag .
De smaak vond ik heerlijk en al snel voelde ik me energieker en emotioneel meer in balans. Later ben ik mee producten gaan gebruiken zoals de calli en quinary.
Na een tijdje kwam ik in de overgang.
Ik naam meer Calli ,1 zakje per dag maar daar ging ik nog meer van transpireren. Ik werd wel 3x per nacht wakker door het heftige transpireren. Ik ben toen gaan minderen met de Calli en ben 2x3 bella per dag  gaan gebruiken en 1 calcium supplement  Na een maand had ik geen opvliegers meer  (heerlijk)
Nu gebruik ik er 2x1 bella per dag.
Overdag heb ik zwaar werk,ik ben nl.  paarden sportmasseur.
Maar dit gaat me veel gemakkelijker af ,ik ben minder moe na mijn werk. De paarden kunnen je energie geven maar het kan ook dat ze energie van je ontnemen
Het is  dan belangrijk om goed te ontladen ,ook dit gaat veel beter.
De  huidverzorgings producten  vind ik ook geweldig. Ik ben begonnen met een proefsetje  .In het begin was ik niet erg enthousiast want mijn huid werd onrustiger
Ik kreeg te horen dat dat kan gebeuren.
De huid word  nu eindelijk eens goed gereinigd, deze reactie zou tijdelijk  zijn,en inderdaad was dat het geval .Mijn huid ziet er nu veel rustiger en mooier uit,en heeft ook een veel betere doorstroming.
Zelfs mijn man is enthousiast.
Hij had wat schilfers op zijn gezicht en wilde er mee naar een dokter gaan want niks hielp.
Over de Sunriderproducten was hij heel sceptisch.
Hij is de deep moisture lotion gaan gebruiken en het is helemaal over
Hij, heeft geen schilfers meer
Ik ben heel blij dat deze producten op mijn pad zijn gekomen en kan het iedereen aanbevelen.
Terese v Raan paardesportmasseur
Site:www.huesco.nl

 

Ellen  Koning  
April 2013

Ik doe de cursus over geneeskrachtige  kruiden,maar het verhaal van Sunrider sprak me ook erg aan.
Het leek me interessant om de quinary te ervaren,ik nam gedurende 3 dagen 2 zakjes per dag.Na 3 dagen had ik het niet meer zo ijselijk koud , zelfs mijn voeten zijn warm ook als ik stil zit. Geweldig!


 Elly Steur
Nov 2012
Ik gebruik Sunrider nu 5 maanden.
En ben er erg enthousiast  over.
Ik gebruikte in het begin fortune delight, quinary  en vitashake
En later nuplus en slimcaps erbij
Na  3 maanden was ik al  3 kg lichter geworden,mijn buikomvang was afgenomen.
en door de slimcaps zijn mijn darmen beter gaan werken.
Ook zijn mijn ogen  vooruit gegaan en heb  ik meer energie
Ik zit lekkerder in mijn vel en er komen leuke contacten op mijn pad.
Omdat ik heel blij ben met de producten vind ik het leuk om de producten met anderen te delen.
 
 
Mook
Juni 2012
Mijn naam is Mook en ik gebruik nu een half jaar naar volle tevredenheid Sunrider producten.
8 Weken geleden besloot ik te gaan afvallen, want ik wilde wel een paar kilootjes kwijt voor de
zomer. Ik gebruik de gewone basisproducten zoals Calli, Fortune Delight, Vitashake,
Nuplus en de sunbars. Daarbij nam ik elke dag suncare, vtalitecaps en slimcaps. Na 3 weken ben ik met
de slimcaps gestopt omdat het afvallen zonder ook goed gaat. Bij de start had ik gewoon extra ondersteuning nodig vond ik. 
Ik heb min of meer de aanwijzingen voor afvallen gevolgd uit het boekje: 'In Balans'.
Tussendoor neem ik fruit met of zonder biologische yoghurt en veel kleine zgn. snoeptomaatjes.
"s avond neem ik vaak een zelfgemaakte salade met een klein stukje kipfilet of een eitje erdoor.
En anders veel groente met een klein stukje vlees. Ik ben nu 9 kilo lichter en voel me geweldig.
Het "dieet" is makkelijk vol te houden en in het weekend zondig ik gewoon een beetje, want soms kom je daar niet onderuit.
Zelfs een etentje en lekker bbq-en sla ik niet af en het wonderbaarlijke is dat ik dan evengoed afval.
Wel moet ik erbij vermelden dat ik ook 3x per week aan fitness doe.
 

Hans Wechelaer
Juni 2012
Mijn naam is Hans en ik leef samen met Lia.
De nieuwsbrieven voor Marga en Lia, die verzorg ik. Marga levert vaak verhalen aan, ik vertaal wel eens wat en zoek de plaatjes erbij etc.  Knippen en plakken tot een geheel.
Wat betreft het gebruik van Sunrider kan ik het volgende vertellen.
In 2008 kwam ik er mee in aanraking, via Lia, die contact had met Marga. Marga, de Sunrider in deze omgeving. Marga geeft presentaties in haar eigen Sunrider ruimte, staat regelmatig op beurzen etc. en heeft daardoor al veel mensen  geholpen met Sunrider en zij is er altijd enthousiast over. Naast dat, weet ze ook ontzettend veel van Sunrider en gezondheid. Vraag Marga en je krijgt een duidelijk antwoord. 
Ondanks Marga’s inspanningen was ik zelf bijzonder sceptisch en heb dat behoorlijk lang volgehouden. Te duur, nog nooit van gehoord, er zijn zoveel producten op de markt, enzovoort.
Maar dan toch begon ik op een dag met het basispakket. 
Mijn gezondheidssituatie was als volgt, te zwaar, slechte conditie, last van astmatische bronchitis waar ik al 30 jaar medicijnen voor innam, tijdens de herfst kreeg ik altijd wat vlekken (eczeem) op mijn armen en benen en bijna elke nacht had ik last van maagzuur (veel Rennies).
De resultaten zijn voor mij verbluffend, door dagelijks een druppeltje Sunbreeze op mijn tong te doen voor het slapen gaan, is het maagzuurprobleem volledig verdwenen. Het lijkt wel of de ventielfunctie zich volledig heeft hersteld. De vlekken heb ik nooit meer gehad. Mijn conditie is weer prima, 60 km fietsen op een dag is geen probleem, en bovenal is het geweldig dat ik nu met de medicijnen ben gestopt. Dat allemaal zonder fitness of andere inspanningen. Maar nog verbaasder was ik toen ik na 2 maanden 12 kg was afgevallen zonder dieet of wat dan ook! En dat is nog zo.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Sunrider mij veel heeft gebracht.
Op dit moment gebruik ik per dag een half zakje Vitashake, een half zakje Quinary en drinken we de Calli en Fortune Delight, elke ochtend maken we 2 liter gemengd, met wat druppels Suncare, en doen daar de rest van de dag mee. En ja, ook de shampoo, de tandpasta, de vloeibare zeep, de snoepjes Sunnydays en natuurlijk de Sunbreeze gebruiken we. Je hebt er per keer maar zo weinig van nodig, zo geconcentreerd!
Tot slot, een wijntje een kopje koffie, wat lekkers af en toe en goed gezond eten, dat heb ik niet opgegeven.
 
 
Sheryl Fitzharris   (juni 2012)
Recently, I decided to have a physical, which I haven't had for a number of years because I always feel so great. I found myself a wonderful doctor and she did the blood work and I had the complete physical.

Her assistant weighed me, checked my blood pressure, height, and asked me when my last period was. I told her it was about 10 years ago and she asked if I was in early menopause to which I replied, “No, I'm finished with menopause.” With a shocked look on her face she asked, "How old are you?" I told her 61 and her mouth dropped. She said, “I thought you were in your late thirties!” Maybe my Maui tan helped as well! When the doctor came in she brought my blood work up on the computer and all she kept saying about my organs and different level readings in my blood was “excellent, excellent, and excellent!” She said, “I have never seen anyone with readings like yours and if I had a gold star you would get it.”  I had put down on my paper work that I eat Sunrider® foods, so she then said, “Tell me about these special foods you eat.”  So I proceeded to present Sunrider and all the wonderful things it has brought to my life, my family’s life, and so many others. She said, “I THINK YOU HAVE FOUND THE FOUNTAIN OF YOUTH.”  She said, “Whatever you are doing, keep on doing it, and I need to get on your program.” To which I said, “It would be my pleasure!”
There is no better gift than good health, and the best gift of all is excellent health, vitality, and 
well-being, which Sunrider has definitely provided for me.
For the past 24 years, Sunrider has been a very special part of my life. Drs. Chen have
been given a great gift with their vision and expertise creating these wonderful products. I'm so grateful they decided to share them with the world. I feel I was given a gift when Sunrider was shared with me, and how could I possibly keep it to myself when I know it can benefit others. 

Sunrider's Philosophy of Regeneration® is not about curing disease; rather it's about
cleansing and nourishing the body so that it can have optimal health. It has definitely 
helped me maintain my optimal health. Drs. Chen have definitely given us “the fountain of youth.
”We just need to take part with love in our hearts and appreciation for all we have—not 
what we don't have”.
 
 
Zoufy  E. Mienes uit Oostwoud
mei 2009
Vanaf mijn 5e jaar had ik last van reuma ,was altijd opzoek naar een veilige oplossing. Daardoor ben ik ook natuurgeneeswijzen gaan studeren. Ik merkte al vroeg dat bij bepaald voedsel ik meer of minder last had; maar echt er vanaf raken lukte me niet.
In 2004 liep ik zelfs met krukken, werd steeds beperkter en was 1x per maand zelfs absoluut kreupel.
Gelukkig kwam Sunrider op mijn pad en hielp me eerst van die pijn en ongein af.
Ik ben het intensief gaan gebruiken, voel me nu veel vitaler en heb mijn krukken niet meer nodig. Ik ben erg dankbaar dat dit product me aangereikt werd. Zonder de attentie van een vroegere vriendin zou ik van het bestaan dus nooit af hebben geweten.
Ik vind het belangrijk anderen over Sunrider te vertellen, want het is voor mij nog steeds een openbaring waar ik dagelijks dankbaar voor ben.
 

Ellie Vlaar  uit Benningbroek
mei 2009
Ik gebruik sunrider nu 10 jaar
In het begin heb ik regelmatig twijfels gehad ,maar zette toch door .Nu zou ik niet meer zonder willen. Hoe langer ik het gebruikte hoe meer  ik ging zien wat het voor me deed.
Ik sta veel meer in mijn kracht .voel me veel vitaler  kan beter tegen stress en voel me blijer.
Ook mijn kinderen zitten lekkerder in hun vel. Zelfs kennissen van me zijn sunrider gaan gebruiken en  enthousiast geworden.
 

Femmy Vercouteren-Pool uit Blokker
september 2009
Ik gebruik nu ruim 9 jaar Sunrider, en ben hier heel erg enthousiast over.
Er is veel veranderd sinds ik Sunrider gebruik
Ik heb veel meer energie, en ben ook emotioneel veel stabieler geworden, 
assertiver en heb meer zelfvertrouwen gekregen.
Ook voor onze 3 kinderen, heeft het al veel gedaan, qua gezondheid, 
gedrag en prestaties op school.
Ik vind het heel leuk om anderen ook Sunrider aan te reiken, en te zien 
dat zij ook heel blij zijn met deze bijzondere produkten.
 

Martine Brakeboer
mei 2009
Ik ben een maand geleden begonnen met sunrider.
Sindsdien heb ik  een betere bloedsomloop. (vroeger had ik altijd koude voeten).)
Ook pieker ik minder ,slaap veel  beter.,ben positiever  en voel me blijer
Ik ben hierdoor erg enthousiast  en vind het boeiend om het  anderen aan te bevelen.
 

Mijn naam is Hans Wechgelaer uit Hoorn
mei 2008
Ik was wat sceptisch over Sunrider maar ben nu razend enthousiast,
gewoon omdat ik voel dat het werkt.
Ik heb geen drang meer naar zoet voedsel en in 6 weken 4 kg afgevallen, zonder extra bewegen.
Ik voel me echt fitter.
Ook mijn partner voelt zich energieker door het gebruik van Sunrider producten.
Omdat wij enthousiast zijn vertellen we anderen ook over Sunrider.
Het doet ons goed dat ook zij zich beter gaan voelen en wat helemaal geweldig is dat we fantastische bonussen krijgen, waardoor we de producten gratis kunnen krijgen, gewoon door anderen blij te maken.
 

Annet Stout uit Hoorn
Ik begon met Sunrider via en vriendin die al jaren heel  enthousiast deze producten gebruikt. Ik begon eerst met een kleine hoeveelheid en was  niet direct enthousiast. Maar nadat mijn man ging stoppen met zijn werk en op zoek was naar iets anders gingen we Sunrider intensiver gebruiken.
Toen gebeurde er van alles:. Ik keek  anders de wereld in. Mijn wereld werd groter en breder, alles werd  leuker en interessanter. Ik straalde meer zelfvertrouwen uit,voelde me energieker  en daardoor kwamen er vriendinnen en familie naar me toe en zeiden dat zij dat ook wilden.Zo gingen er steeds meer mensen sunrider gebruiken.
Ik ben blij dat ik  het ken,en me beter voel.
 


 

Nikki van Wijk uit Egmond a d Hoef
Ik heb samen met mijn moeder een gezondheidscentrum
in Egmond aan de Hoef “genaamd“ Zentive. Zentive biedt een uitgebreid pakket van
diensten en producten gericht op het onderhouden en verbeteren van uw gezondheid,
voor zowel de binnen- als de buitenkant. Zie www.zentive.nl   
Tijdens de gezondheidsmarkt in Alkmaar september 2009 kwamen we in contact met Sunrider.
De Sunbreeze olie was het eerste product waarmee we kennis maakten. We waren
meteen heel erg enthousiast en wilden ook meer over de ander producten weten.
We dronken de thee en proefden wat Quinary. Het voelde allemaal heel zuiver.
Sinds een paar maanden gebruik ik nu Sunrider en het voelt heel goed en smaakt
allemaal lekker, ik merk dat ik meer energie heb en mijn huid ziet er beter uit. Mijn
moeder is o.a. heel enthousiast over de Bella. Ze heeft geen opvliegers meer !
Verder ben ik blij met Sunrider, omdat het veilig en puur is, en mooi dat mijn
dochtertje het ook gewoon lekker kan gebruiken. Ze is er dol op, vooral de repen.
In een paar maanden hebben we al 9 mensen blij gemaakt met Sunrider. Ook zij zijn
erg enthousiast en voelen verbetering in hun gezondheid. Ik ben blij dat het op mijn
pad is gekomen en dat ik er vele anderen blij mee kan maken.
 

Geri Bransen
mei 2010
Hallo, ik ben Geri Bransen en IBO van Sunriderprodukten. Wij gebruiken Sunrider al meer dan 12 jaar. Het voelt geweldig om de Sunriderprodukten te gebruiken en te promoten. 
Heel veel dagelijkse produkten hebben we al vervangen door Sunriderprodukten. Onze Bernersennenhond gebruikt ook Sunrider. Zij reageert heel heftig op de medicijnen van de dierenarts.
Zo gebruikt ze de Joy voor de atrose in haar lichaam. Ze loopt nog steeds als een jonge hond.Ook vind ze de Sunbars en de Nuplus heerlijk. De Sunbreese gebruiken we voor teken en vlooien. De Fruit en Vegetable word voor hotspotplekken gebruikt.
Bijzonder is dat zij zelf aangeeft hoeveel ze nodig heeft. Zij kan dus `communiceren`met de kruiden die gebruikt worden en het is heel leuk om te ontdekken dat het effect heeft.
Een dier kan niet simuleren of het wel of niet werkt. Hun instinct vertelt hen wat goed is en wat niet. Dat is ook de kracht van Sunrider, iedereen kan het gebruiken en in positieve zin zijn leven hierdoor verbeteren.
http://www.voeljegoedbeterbest.nl

Nick Heising
http://www.life.nl/mijn-verhaal/waarom-jij

Migraine Headaches and Calli

It has been almost a year since I started using Calli Tea.  I had been drinking the tea for a few weeks when I had a scheduled appointment with my neurologist.  By that time my migraine headaches had nearly stopped.  I told the doctor what I was doing and she said that it “couldn’t hurt” and if I still was doing well after several months, then she’d concede that it had helped.
I am amazed at the benefits I am realizing from just drinking Calli and Fortune Delight!  I had my 6 month neurologist checkup last week.  I used to have 18-20 migraine headaches a month.  Now perhaps one or two, and mild at that.  I want to say “Thank you, Thank you!”

SL, Montana

45 lbs. Weight Loss


I began eating Sunrider products for the purpose of losing some extra inches.  Along with the healthy lifestyle, I ate the VitaShake, Quinary, Calli, and Fortune Delight.  I had my VitaShake 20 minutes before my meals and when it was time for me to eat; I ate less because I wasn’t very hungry.  I drank 2 quarts of teas (mixed Calli and Fortune Delight) every day.  In less than six months I have lost 45 pounds.  The pounds melted off with very little effort.  I also lost my craving for my favorite junk foods, potato chips and ice cream.

EK, Arizona

Getting Through Cold and Flu Season without Getting Sick


I was introduced to Sunrider by a friend that noticed I was getting sick a lot.  Every cold and virus that floated around, I got.  Not only that, but I would suffer with each virus longer than anyone else around me.  My friend introduced me to Quinary, Alpha 20C and Conco.  I made it through an entire cold and flu season without getting sick.  I took it regularly, but also if I felt a little itch in my throat or nose (or if my daughter brought something home from daycare) I would just take a little more.  It worked like a charm!  I was so happy that I’ve started using other Sunrider products and also sharing them with friend and family to help earn a supplemental income!

AK, Arizona

ESE and less Stress


I am extremely pleased with the ESE supplement you recommended.  I had been plagued with a feeling of hypertension/rapid heartbeat for months, and my stress at work was really compounding it.  I was also experiencing a lot of anxiety and having a hard time calming my mind.
The first day I took two ESE capsules, I noticed results immediately – my heart rate felt more normal, my chest no longer felt constructed, and my mind became calm and peaceful.  When I come home from work now, I no longer have fretful thoughts about work, and have more energy to do other things.  Also, I am enjoying the most peaceful sleep I remember having in a long time!
                                                                                      DL, Nebraska
 
Over mij

Mijn naam is Marga Vlaar. Ik gebruik Sunrider al 25 jaar en ben er nog steeds razend enthousiast over.

Lees meer..

Elke week presentatie


Aanmelden voor presentatie of
gratis nieuwsbrief

Klik hier..