'Zijn het drugs?'
Ik kon Marga nog maar net toen ze me wat sunrider thee  had gegeven, om te reinigen, want ik en mijn jongste dochter hadden heftig eczeem.
Ineens had ik bakken energie, zomaar uit het niets en het exceem verdween. Ik vertrouwde het in eerste instantie niet ,en had behoefte aan geruststelling.
Ik was bang dat ik me  met zoveel energie over de kop zou werken met 5 kinderen onder de 6 jaar.
Langzamerhand kreeg ik steeds meer vertrouwen in de sunriderproducten, want ik bleef me er goed bij voelen.
Ik begreep later dat het zo sterk werkt doordat het supergeconcentreerd is en door de speciale samenstelling van de kruiden
Negentien jaar later gebruik ik de thee en kruidenvoeding nog steeds. Het exceem is nooit meer teruggekomen
'Fit en Vitaal' zijn voor mij heel belangrijk: zodat ik goed voor mijzelf en mijn gezin kan zorgen en mijn bedrijf Bemin Jezelf lekker doorgroeit.
     
Judith Bruin
www.beminjezelf.com  

 
 


Astmatische bronchitis
Wat betreft het gebruik van Sunrider kan ik het volgende vertellen.
In 2008 kwam ik er mee in aanraking, via Lia, die contact had met Marga Vlaar. Marga geeft presentaties in haar eigen Sunrider ruimte, staat regelmatig op beurzen etc. en heeft daardoor al veel mensen geholpen met Sunrider en zij is er altijd enthousiast over. Naast dat, weet ze ook ontzettend veel van Sunrider en gezondheid. Vraag Marga en je krijgt een duidelijk antwoord.
Ondanks Marga’s inspanningen was ik zelf bijzonder sceptisch en heb dat behoorlijk lang volgehouden. Te duur, nog nooit van gehoord, er zijn zoveel producten op de markt, enzovoort.
Maar dan toch begon ik op een dag met het basispakket.
Mijn gezondheidssituatie was als volgt, te zwaar, slechte conditie, last van astmatische bronchitis waar ik al 30 jaar medicijnen voor innam, tijdens de herfst kreeg ik altijd wat vlekken (eczeem) op mijn armen en benen en bijna elke nacht had ik last van maagzuur (veel Rennies).
De resultaten zijn voor mij verbluffend, door dagelijks een druppeltje Sunbreeze op mijn tong te doen voor het slapen gaan, is het maagzuurprobleem volledig verdwenen. Het lijkt wel of de ventielfunctie zich volledig heeft hersteld. De vlekken heb ik nooit meer gehad. Mijn conditie is weer prima, 60 km fietsen op een dag is geen probleem, en bovenal is het geweldig dat ik nu met de medicijnen ben gestopt. Dat allemaal zonder fitness of andere inspanningen. Maar nog verbaasder was ik toen ik na 2 maanden 12 kg was afgevallen zonder dieet of wat dan ook! En dat is nog zo.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Sunrider mij veel heeft gebracht.
Op dit moment gebruik ik per dag een half zakje Vitashake, een half zakje Nuplus en drinken we de Calli en Fortune Delight, elke ochtend maken we 2 liter gemengd, met wat druppels Sunny Dew, en doen daar de rest van de dag mee. En ja, ook de shampoo, de tandpasta, de snoepjes Sunnydays en natuurlijk de Sunbreeze, gebruiken we. Je hebt er per keer maar zo weinig van nodig, zo geconcentreerd!
Tot slot, een wijntje een kopje koffie, wat lekkers af en toe en goed gezond eten, dat heb ik niet opgegeven.
Hans Wechgelaer


17 december 2019  (huidverzorging)
Al jarenlang heb ik last van zonneschade van mijn huid (actinische keratose). Het gebruik van de bodylotion geeft een opzienbarend verschil. Mijn huid is niet meer droog en voelt enorm zacht. De stukje ruwe huid zijn amper meer voelbaar. 
Marga heeft mij ook de gezichtsproducten aangeraden en die gebruik ik nu. Mijn huid ziet er stralender, gezonder, uit en ik ben erg blij mee. Ook omdat ik maar weinig producten kan verdragen, aangezien ik sterk reageer op synthetische ingrediënten. Sunrider is helemaal natuurlijk en daarmee een gezond product dat geen vervelende reacties oproept. 
Marga, bedankt voor je goede adviezen en het meedenken met wat het beste bij mijn huid past. 
LoetErvaringen van klanten die de basisproducten gebruiken
quinary
nuplus
calli of fortune delight
Sunny dew
 
Na 2 weken
Ik voel me veel stabieler,ik lach meer en  voel me blijer. Gebruik geen slaapmedicatie meer en slaap heerlijk.
Ik voel me veel relaxter en  ga luchtiger met problemen om ik wil dit echt heel graag blijven gebruiken.Ik  richt meer  op oplossingen ,hiervoor meer op problemen
Mijn man heeft minder trek in koffie!
 
 
Na 2 weken
Ik had veel huil buien maar nu ik minder thee gebruik gaat het beter ik heb meer energie
 
 
Basisproducten na 4 dagen
“Ik ben erg moe en heb meer slaap nodig en heb hoofdpijn”
Dit is meestal tijdelijk het lichaam is aan het regenereren wat je een moe gevoel kan geven
Het ging na minderen van de thee beter.
 
Na 1 maand
ik had erge huid uitslag al jaren en dit gaat nu veel beter helemaal met de prime again erbij(voeding voor het hormoonsysteem) naast de basisproducten.eindelijk een oplossing!
Ik voel me ook veel blijer en energieker
 
 
Na 1 maand
Ik voel me energieker.
Ik had slechts 4 x per jaar een menstruatie nu weer elke maand zoals het hoort en heb er minder last van.Mijn ogen zijn helderder.Omdat ik me er goed bij voel deel ik het graag met anderen,een kennis van me gebruikt het ook en is er heel blij mee.
 
 
In 2 maanden
Ik ben veel te zwaar en heb al heel veel afvalkuren gedaan maar met jojo effect
De diëtiste raadde me een dieet aan wat ik een paar jaar geleden ook  al had gedaan zonder resultaat
Ik neem  naast mijn eten per dag  1 zakje nuplus,5 quinary capsules en ½ zakje fortune delight en ben al 10 kg afgevallen in 2 maanden,ook heb ik meer ruimte in mijn lichaam en  ben daardoor  minder kortademig. Ik spuit ook veel minder insuline.
Wat ben ik hier blij mee!

 
 Marga Vlaar:
Ik ben in ruim 2 maanden 6 kg afgevallen met  de suntrim naast mijn basisproducten die ik al gebruikte.
Het is geweldig te voelen dat ik minder behoefte heb aan tussendoortjes en minder  eet en me energieker voel,als ik wateet  erg vet is, is mijn ontlasting gelijk vetter
Marga Vlaar
 
 
 
 Femmy Vercouteren-Pool:
Sinds anderhalve week gebruik ik Suntrim plus (3 capsules voor de maaltijd). Wat ik merk, ik heb minder trek, eet minder, en de suikerspiegel blijft beter in balans. Hierdoor slaap ik ook weer beter.
 
Astrid Wouda:
Sinds 3 weken gebruik ik Suntrim Plus en ben begonnen met meer te sporten.
Ik val 1 kg per week af, mijn buikomvang is al met 4 cm afgenomen en ik heb veel meer energie.
De trek naar zoetigheid is helemaal weg. Ik ben er heel enthousiast over.

Mook Huiden:
Ik gebruik Suntrim bijna elke dag, alleen voor het diner, 3 capsules. Bij een gemiddeld gebruik van 4 a 5x per week
val ik toch bijna een kilo per week af, in 3 weken tijd 3 kilo, terwijl ik overdag normaal eet. Ik ben snel verzadigd en eet s avonds nog maar van een klein ontbijtbordje.
Op deze manier is het prima vol te houden.
 
 

 
 
 
 
Over mij

Mijn naam is Marga Vlaar. Ik gebruik Sunrider al 27 jaar en ben er nog steeds razend enthousiast over.

Lees meer..

Elke week presentatie


Aanmelden voor presentatie of
gratis nieuwsbrief

Klik hier..