Producten algemeen

Uitleg van de basisproducten in engels via webinar van Jim Pendree
image
 
Het belangrijkste product is een optimale levensstijl. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een paar producten inpassen in je dagelijkse eet- en verzorgingspatroon en gaan ervaren wat dit voor verschil maakt voor je vitaliteit en welzijn.
De kruidenproducten die Dr. Chen heeft ontwikkeld vormen hiervoor de basis. Deze producten zijn gericht op een optimale verzorging van zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam. Zij zijn het resultaat van een uniek samenspel van oude Chinese wijsheid en hedendaagse schone technologie en bestaan uit combinaties van kruiden, die zijn verbouwd, gedroogd, opgeslagen en verwerkt onder zeer strikte hygiënische voorwaarden.
Via een uniek extractie proces wordt 4 tot 7 kilo kruiden geconcentreerd tot 1 kilo eindproduct. In de nieuwste producten, zoals in Bella, speciaal voor vrouwen in de overgang, worden de kruiden zelfs 40 x geconcentreerd om tot het beste resultaat te komen.
In het hele productieproces worden nergens chemicaliën, smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of dierlijke producten gebruikt. De verpakkingen zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar.
Sunrider biedt de hoogste kwaliteit zuivere en veilige producten die het lichaam van binnen en van buiten reinigen, voeden en helpen regenereren.
 
 
Producten demonstraties
 
Mijn advies is om de basisproducten minimaal gedurende 3 maanden te gebruiken om de volledige kracht van deze voeding te kunnen ervaren. De producten in dit basispakket leggen het fundament voor een goede en langdurende gezondheid. Ook voor mensen met overgewicht. Het lichaam wordt geleidelijk in balans gebracht en vindt z'n gezonde evenwicht en Gewicht terug. Door deze producten te gebruiken vermindert ook de behoefte aan 'snacken en snaaien', want het lichaam krijgt eindelijk de brandstof die het nodig heeft om z'n werk goed te kunnen doen.
 
 
Specifieke producten:
Daarnaast zijn er nog een heel aantal aanvullende of meer specifiek gerichte producten die bepaalde lichaamsfuncties extra voeding geven. Zo heeft  Dr.Chen speciale kruidencombinaties ontwikkeld voor het hormoonstelsel, het spijsverteringsstelsel, de luchtwegen, de vochthuishouding, het immuunsysteem en bijbehorende organen.
Maar ook voor het zenuwstelsel, voor het bloed, voor de hersenen en het geheugen, voor een goede concentratie, voor een groot uithoudingsvermogen, voor botten en spieren, voor innerlijke rust en stabiliteit, voor een rustige, diepe slaap, voor sporters, warming up, groter uithoudingsvermogen, een sterker libido, een soepel verloop van de menopauze heeft Sunrider kruidenconsentraten ontwikkeld, alles op basis van regeneratie en van dezelfde verfijnde kwaliteit die Sunrider eigen is.
 
Uiterlijke verzorging
Zelfs aan de buitenkant van het lichaam is gedacht: persoonlijke verzorging en huidverzorging en cosmetica. Zo zijn er geweldige shampoos, badolie, massage olie, tandpasta, deodorant, reinigings- en voedende crèmes. Dr. Chen heeft aan alles gedacht en een compleet pakket samengesteld waarmee mensen zich optimaal van binnen en van buiten kunnen voeden en verzorgen. Als je eenmaal hebt kennis gemaakt met deze kwaliteit neem je geen genoegen meer met minder!
 

Food comes from the Farm, not from the Farmacie!
Over mij

Mijn naam is Marga Vlaar. Ik gebruik Sunrider al 29 jaar en ben er nog steeds razend enthousiast over.

Lees meer..

Elke week presentatie


Aanmelden voor presentatie of
gratis nieuwsbrief

Klik hier..