Wat is regeneratie?


image


Dr. Chen vertelt over regeneratie:   
 
YouTube Deel 1
YouTube Deel 2
 
Alle producten zijn gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie. Deze filosofie kent 3 belangrijke uitgangspunten:
 
1. Het lichaam heeft een ingebouwd zelfherstellend vermogen.
Dit kan alleen optimaal werken als het op de juiste wijze word gevoed.
Duizenden jaren geleden geloofden de Chinezen al dat gezondheid en balans de natuurlijke staat van het lichaam is, en dat het lichaam heel goed in staat is om zichzelf steeds weer in balans te brengen als het van de juiste voeding wordt voorzien. Dit uitgangspunt vormt de basis van de Filosofie van Regeneratie.
Elke dag sterven oude lichaamscellen af en worden nieuwe cellen geboren. Ons lichaam wordt op deze wijze elke periode van 7 jaar geheel vernieuwd, alle cellen worden vervangen. Veel verschijnselen die wij zien als 'normaal' bijverschijnsel van het ouder worden, zijn in werkelijkheid een gevolg van onvoldoende goede voeding en een opstapeling van gifstoffen die een gezond en soepel functioneren van het lichaam in de weg staan. Als het lichaam gezond en in balans is zijn de nieuwe cellen gezonder dan de oude.
 
2. Deze voeding moet komen van héél voedsel.
Het lichaam is ontworpen om zijn voeding te verkrijgen uit heel voedsel zoals groenten, fruit, noten en zaden. Alleen hele voeding heeft de synergie ( bouw- en voedingsstoffen in hun natuurlijke samenhang en dus elkaar aanvullend en samenwerkend) die nodig is om deze taak te vervullen - alleen heel voedsel heeft de juiste structuur en samenstelling die door het lichaam kan worden opgenomen om vervolgens te worden gebruikt om het lichaam te voeden, te reinigen en in balans te brengen.
In het lichaam zijn verschillende systemen te onderscheiden. De 5 belangrijkste zijn: het hormoonstelsel, het spijsverteringsstelsel, het ademhalingsstelsel, de vochthuishouding en het immuunsysteem. Deze systemen hebben allemaal verschillende voedingsbehoeften en het lichaam neigt naar ziekte, overgewicht of een laag energiepeil als niet het hele lichaam op de juiste wijze wordt gevoed. Het kan alleen optimaal funktioneren als het gevoed wordt met volwaardige, hele voeding in de juiste samenstelling en concentratie waardoor het werkelijk alle voedingsstoffen in voldoende mate binnen krijgt om gezond en in balans te kunnen blijven.
 
image      
3. Gezondheid vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid.
Persoonlijke beslissingen liggen aan de basis van welzijn. Dr. Chen zegt het heel simpel: "Luister naar je lichaam, en het zal je vertellen wat je moet doen." Het lichaam is de beste graadmeter voor de waarde van het voedsel dat je tot je neemt. Als je een dokter nodig hebt, ga dan naar een dokter. Als je je voeding moet verbeteren, zorg dan dat je je voeding verbetert.
Let your food be your medicin, not medicin your food!

Ontstaan van ziektes
Over mij

Mijn naam is Marga Vlaar. Ik gebruik Sunrider al 29 jaar en ben er nog steeds razend enthousiast over.

Lees meer..

Elke week presentatie


Aanmelden voor presentatie of
gratis nieuwsbrief

Klik hier..