Vitaliteit

Een motor loopt als een zonnetje als je er de juiste brandstof in doet. Zo is het ook met ons lichaam. Het lichaam kan alleen optimaal functioneren als het de juiste voeding krijgt. Levenskrachtig voedsel, in de juiste combinaties en concentraties vormt de basis voor een goede en langdurende gezondheid.

Leeg voedsel geeft lege calorieën. het lichaam blijft onvervuld als het niet krijgt waar het werkelijk behoefte aan heeft.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de in rap tempo afnemende voedingswaarde in de gangbare levensmiddelen, zelfs in groenten en fruit. Om nog maar niet te spreken van chemische toevoegingen. De onderzoeken liegen er niet om. En het is niet voor niets dat er inmiddels een enorme voedingssupplementen industrie op gang is gekomen.
 
Meer info over de kwaliteit van ons voedsel:
Klik hier voor engels
Klik hier voor nederlands

Sunrider doet het anders en richt zich op een hogere levenskwaliteit. Zij werkt niet met geïsoleerde preparaten zoals de meeste vitamineprodcucenten doen, maar alleen met planten en kruiden in hun natuurlijke vorm, waardoor alle voedingsstoffen veel beter door het lichaam kunnen worden opgenomen. Met haar totale productpakket legt Sunrider de basis voor een geheel nieuwe levensstijl.

Sunriders producten omvatten zowel voeding als dranken, uiterlijke verzorgingsproducten en producten voor een hygiënische leefomgeving. Een totaalpakket waardoor uw lichaam van binnenuit èn van buitenaf beter wordt gevoed, gereinigd en in balans gebracht. Geleidelijk kan het hele lichaam gaan regenereren, waardoor de biologische klok a.h.w. wordt teruggedraaid.

De basisproducten zorgen voor reiniging, voeding en versterking van de vijf lichaamssystemen en hun bijbehorende organen. Hierdoor kan het lichaam optimaal functioneren en vitaal zijn, met een natuurlijke balans als gezond fundament. Alle producten zijn sterk geconcentreerd en hebben een hoge energetische voedingswaarde. Zij brengen evenwicht in onze dagelijkse voeding en hebben alle benodigde voedingsstoffen in zich om te zorgen voor een optimale gezondheid.
Over mij

Mijn naam is Marga Vlaar. Ik gebruik Sunrider al 29 jaar en ben er nog steeds razend enthousiast over.

Lees meer..

Elke week presentatie


Aanmelden voor presentatie of
gratis nieuwsbrief

Klik hier..